Soffor

Unika soffor hos Jio Möbler

En soffa är mycket mer än en plats att sitta på när ditt favoritprogram går på TV, den representerar även ditt hem och vem du är. Soffor finns i många olika former, färger och konstellationer. Vi på Jio Möbler har tillverkat exklusiva och handgjorda soffor sedan 1941 och vi använder alltid material av högsta kvalitet. Tack vare att vi har avtal med flertalet leverantörer så ger det dig möjligheten att skräddarsy din soffa efter ditt behov både vad gäller form, färg och utseende.

Våra soffor, ett hantverk

När du väl valt storlek, tyg och stoppningsmaterial påbörjas själva hantverket som sedermera leder till en unik och personlig soffa. Vi på Jios Möbler är medvetna om att möbler, däribland soffor, kan gå i arv och få ökat affektionsvärde. Därför har vi sedan starten gjort ett hantverk av tillverkningen. Våra hantverkare stoppar och klär sofforna personligen för att se till att du får en personlig och inspirerande möbel. Bläddra gärna vidare bland våra bilder på soffor för att få inspiration.

Essex soffa 3-sits utan kappa California soffa 2½-sits utan kappa Piano soffa med avtagbar klädsel New York soffa 3-sits Manhattan 3-sits Ulriksdal soffa 3-sits svängd Madison soffa Charles loveseat venedig Drottningholm sofiero_svangd_3 newyork metropolitan_3-kopia metropolitan_2 leonard howard_22 howard_2_fast howard_3 hamilton-kopia charles_1