Fåtöljer/Pallar

Fåtöljer efter din personlighet

Fåtöljer har många användningsområden. En del har en fåtölj i vardagsrummet för att åtnjuta sitt favoritprogram på TV, andra har fåtöljer i ett samlingsrum där besökare tillsammans kan dela tankar och föra dialog med varandra. Ytterligare användningsområden för fåtöljer är t.ex. väntrum, hall och som amningsfåtölj. Oavsett användningsområde så har vi utbudet som säkerligen kan tillfredsställa din efterfrågan. Jio Möbler erbjuder kvalitativa fåtöljer som tillverkas genom noggrannt och erfaret hantverk för att skräddarsys just för dina behov.

Fåtöljinspiration

Som nämnt ovan erbjuder vi ett brett sortiment av fåtöljer och det finns givetvis massor av fåtöljer att bli inspirerad av bland våra bilder. Om du inte hittar något som passar så är du välkommen att kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig att ta fram just den fåtölj som du behöver och som passar just dig bäst. Nedan följer lite tips på vad som kan vara värt att tänka på inför valet av fåtölj.

  • Användningsområde
  • Färg
  • Mönster
  • Storlek
  • Med eller utan pall

Louise fåtölj utan kappa  Bergeres 1388 Piano fåtölj med avtagbar klädsel oxford patron piano_fat-kopia newyork_club metropolitan metropolitan_fat_liten Mayfair_pall langpall_3 langpall_2  howard_pall lacko howard_fat_los hampton haga-kopia george fulham edward diana carmenhoward carmen pall bentley_3 avenue avenue_pall robin_los